Kari Birkeland

Kari Birkeland


Eirik Meyer Amundsen

Eirik Meyer Amundsen

 

Kari Birkeland

@: kari@meyerfilm.no
#:   0047 41 42 33 23

Kari Birkeland er utdannet journalist og samfunnsviter. Hun var med å bygge opp TV 2 fra oppstart, og satt i studio i kanalens aller første nyhetssending. Hun jobbet som programleder i TV 2 i 18 år.

Kari er nå produsent i Meyer Film, og tar seg av det journalistiske, skriver kommentar , og leser voiceover.

Hun er en mye brukt moderator/ programleder for konferanser og debatter , og bokbader. Oppdragsgivere er blant andre:  Universitetet i Bergen, Kreftforeningen, Raftostiftelsen, Statoil, Nordiske Mediedager, Norsk Sykepleierforbund, Frelsesarmeen, Bergen Næringsråd, Litteraturhuset i Bergen, Haukeland Sykehus, samt de fleste forlag i Norge.  

Eirik Meyer Amundsen

@: meyerfilm@online.no
#:   0047 930 92 292

Utdannet ved Universitetet i Bergen og ved Dokumentarfilmlinjen i Volda.

Eirik arbeidet i Viscom og Nordisk film fra 1990 til 2000, først som fotograf og regissør - siden som produsent.

Han har levert en rekke enkeltstående dokumentarer og serier til TV2 og NRK: Kulturserien "Kunst og Virkelighet" (seks programmer- TV2), "Verneverdige havområder" (dokumentar NRK), "Med himmelen som arbeidsplass" (3 programmer TV2).

Eirik har også vært fotograf på f.eks. "Det bare smalt" (dokumentar TV2), "Karaoke" (dokumentar TV2), "Alias Slayer" (dokumentar TV2). Mammaen til Monica (TV2).

Siden 2004 har Amundsen drevet MEYER FILM, og har blant annet produsert og regissert dokumentaren "Festen er over", vist på Tv2.

Han har også vært fotograf på dokumentaren"Vekten av kjærlighet", i samarbeid med Aslaug Holm og Fenriss Film. Nylig avsluttet han dokumentaren
"Carbo Ocean" for Universitetet i Bergen, vist under klimakonferansen i København.

Han har de siste 18 årene vært tilknyttet distrikthøgskulen i Volda som gjesteforeleser ved Dokumentarfilmlinjen.